Familieyoga giver forældre og børn mulighed for at opleve og udvikle sig sammen.

Vi bruger en fuld time sammen, og bruger fantasien, sanserne, bevægelse, musik, snak, og en masse redskaber til at understøtte. Børne/Familie yoga er anderledes end voksen yoga, for her leger vi yogaen ind, via en historie, glæde, bevægelse, redskaber, partner øvelser.

Det styrker båndet mellem forælder og barn, samt giver gode oplevelser med hjem.

IMG_20210810_180336_edited_edited_edited.jpg
IMG_20210814_155332_edited.jpg

Funktionel yoga er tirsdage kl.11-12 og lørdage kl.11-12, pris 90kr pr gang ved abonnement, 10 turskort 850kr (skal bruges indenfor et år)

Familieyoga pris: 

Holdet kører over 9 Lørdage. Formiddag/morgen, af en times varighed:  Pris for en forælder og et barn: 1.000kr. 

Kontakt mig for datoer og tidspunkt

Funktionel yoga er en blanding af århundreders gammel yoga filosofi og moderne forskning i anatomi og idræt. Det betyder at vi bruger de mange fordele yogaen har og kombinerer dem med moderne viden om træning, så vi får det optimale ud af det.

 

Yogaen bruger vi til at opnå større smidighed, styrke led, åndedræt og muskler, bruge hele kroppen, og styrke vores kernemuskulatur omkring ryggen. Derudover styrker vi hjernens forbindelser og balancen med krydstræning.

Vi arbejder i et langsom og roligt tempo, med gradvis stigende sværhedsgrad. Opvarmning, stræk, balance og styrkeøvelser, bruger åndedræt og op/af spænding til at træne hjerte/lunger/muskler. Små serier af øvelser for smidighed og udholdenhed. Der afsluttes med udstræk og afslapning.